Ders kayıtları

Öğrencilerin Dikkatine:

08-10 Şubat 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ders kayıtarı esnasında öğrencilerin dikkat etmesi gerekenler aşağıda verilmiştir. Lütfen dikkatlice okuyunuz:

- Ders programına giriniz: https://atilimmgmt.edupage.org/timetable/?&lang=tr

- Kayıtlı olduğunuz müfredat, yıl, dönem ve sahip olduğunuz not ortalamasına göre alacağınız dersleri belirleyiniz.

Müfredatlar için:

1.sınıf öğrencileri tıklayınız.

2.sınıf öğrencileri tıklayınız.

3. ve 4. sınıf öğrencileri tıklayınız.

- ATACS üzerinden ders kayıt sayfasına giriniz. (atacs.atilim.edu.tr)

- Belirlediğiniz dersleri seçiniz. Ders seçerken öncelikle notu FF, FD ya da NA olan ve bu dönem açılan dersleri alınız.

- Tüm dersleri seçtikten sonra sistem üzerinden onay için danışmanınıza gönderiniz. (Ders kayıt sayfası sizi yönlendirecektir.)

- Danışman onayının verilip verilmediğini aralıklarla kontrol ediniz.

-  Danışmanınız, kaydınızda bir eksiklik veya yanlışlık var ise kaydınızı gözden geçirmeniz için size geri gönderecektir.

- Danışmanınız onay verdiği takdirde ders kaydınız tamamlanmıştır.

- Ders kaydını gerçekleştiremediğiniz ya da danışman onayı alamadığınız takdirde, işlem yapılamamasının sebebini gösteren bir sistem mesajı alacaksınız. Bu mesajı dikkatlice okuduktan sonra ders kaydınızı yineleyiniz.

Öğrenci Kayıt Grubu

Ders Kayıt Tarih ve Saatleri

Lisans / Ön Lisans, Birinci Sınıf Öğrencileri

10 Şubat Cuma, saat 09:30'dan itibaren, 10 Şubat Cuma saat 17:00’ye kadar

Lisans / Ön Lisans, İkinci Sınıf Öğrencileri

9 Şubat Perşembe, saat 09:30'dan itibaren, 10 Şubat Cuma saat 17:00’ye kadar

Lisans / Ön Lisans, Üçüncü Sınıf Öğrencileri

8 Şubat Çarşamba, saat 15:00'ten itibaren, 10 Şubat Cuma saat 17:00’ye kadar

Lisans / Ön Lisans, Dördüncü Sınıf Öğrencileri

8 Şubat Çarşamba, saat 09:30'dan itibaren, 10 Şubat Cuma saat 17:00’ye kadar

Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencileri

13 Şubat Pazartesi, saat 09:30'dan itibaren, 15 Şubat Çarşamba saat 17:00’ye kadar

Önemli Not: Ders kayıt dönemi sonunda danışmanlar tarafından onaylanmamış kayıtlar silinecektir. Bu sebeple kaydınızın danışmanınız tarafından onaylandığına emin olunuz.